У програмі Руслана Бізяєва «Культ Особистості» голова партії “Сила нації” Андрій Пелюховський запропонував створити спеціальний банк для ув’язнених, щоб робити інвестиції.

Пелюховський розповідає, що у своєму законопроєкті пропонує створити спеціальний банк ув’язнених, адже в їхньому становищі вони прекрасно можуть робити інвестиції.

«Ось, ви сказали "общак". Адже слово "общак" вже породжує заборону і корупцію... А так, уявіть: банк ув'язнених. Всі свої гроші вони тримають у банку. Банк має право інвестувати. Білий бізнес», - пояснює експерт.

Водночас він зауважує, що саме неповернення кредитів є найбільшою проблемою більшості банків. Але в банку ув’язнених, переконаний Пелюховський, кредити віддаватимуть.

За словами експерта, по закінченню терміну покарання кожен зможе забрати свій капітал, але вже матиме певний досвід і багаж знань у сфері економіки для відкриття власної справи. Він додає, що кожен так само зможе далі звертатися до свого банку. Загалом Пелюховський стверджує, що у своєму законопроєкті позначив багато напрямків.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

«До чого я говорю - що ось ці люди приходять, а вони незатребувані. Ті, хто ніколи не були в місцях позбавлення волі - вони не можуть влаштуватися на роботу, а ті, хто тільки звільняється - це взагалі закрита тема», - пояснює експерт.

Нагадуємо, Пелюховський заявив, що олігархам треба запропонувати жорстку амністію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Пелюховський назвав суму зарплати Коболєва.

https://youtu.be/t1A5yPLvCSw