Як чоловіки ставляться до жінки, яка нічого від них не вимагає? Своїм досвідом у цій області у програмі «Романенко. Бесіди» ділиться менеджер артистів і організатор вечірок Анна Салата.

«Коли жінка нічого не вимагає від чоловіка, він відчуває себе вільніше. Я розумію, що на даному етапі не готова до таких серйозних стосунків, яких би хотіла. Я б хотіла максимально здорових стосунків - і морально, і матеріально, щоб ми були двома морально стабільними людьми з певними цілями та бажаннями. Я розумію, що чоловіки більш полігамні, ніж жінки - з одним з моїх психотерапевтів ми обговорювали цю тему. Взагалі в психотерапії є безліч теорій і методик, які суперечать одна одній. Особисто мені близька та теорія, по якій головне - продовжити рід. Жінці потрібно народити повноцінну, здорову дитину. Але для цього їй потрібен час - а чоловік може продовжувати рід, коли та де завгодно», - вважає Салата.

Вона зазначає, що розумні люди не повинні керуватися одними інстинктами - але і вони нікуди не діваються.

«У здорових стосунках чоловік може спати з кимось ще - головне, щоб не було брехні. Якщо ж чоловік, щоб домогтися сексу з тобою, починає брехати - це для мене неприпустимо. Мені-то це не особливо важливо, але тій, іншій жінці я не заздрю. Я ніколи не дізнаюся, чи стер мій партнер якісь СМСки - бо я ніколи не залізу в його телефон», - каже Анна Салата.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, співачка Злата Огневич розповіла про складнощі у своєму особистому житті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також психолог Наталя Холоденко розповіла про причини, через які жінки вирішують розірвати відносини з чоловіком.