Чим є гроші для ректора Національної музичної академії України, хорового диригента і громадського діяча Максима Тимошенка, і як він їх використовує?

Про це він розповідає в програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Для мене гроші - це інструмент. Наприклад, до Дня Незалежності ми повинні закінчити фасад будівлі академії, а без грошей це не зробити. В Музичної академії все прозоро, і ми розуміємо, що ці гроші - народні. Ми зобов'язані бути відкритими, і готові в будь-який момент представити всю звітність. Для нас дуже важливо, щоб кожна народна копійка була витрачена за призначенням. Сам я у своїх особистих бажаннях досить скромний - мене більше цікавить процес», - говорить диригент.

При цьому він зі сміхом нагадав відомий афоризм Оскара Уайльда: «У мене невибагливий смак - мені цілком достатньо найкращого».

«Коли я прийшов на цю посаду, то вже мав досвід керівництва - очолював і компанії, і банки. У мене є й економічний, і музичний досвід, і я твердо мав намір використовувати його на новому місці. Мені самому багато не потрібно - у мене є скромна квартира, яка мене повністю задовольняє», - зазначає Максим Тимошенко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він розповів про те, що в Китаї буде створена спільна з Україною Міжнародна академія музики та мистецтв.

Також повідомлялося про те, як Тимошенко був великою перевагою голосів обраний ректором Національної музичної академії.