Підприємець і політичний діяч Геннадій Балашов у програмі “Суть подій” на каналі "Знай24" з Любов’ю Завальнюк розповів, що нинішня влада проводить реформи, але вони намагаються протистояти своїм батькам і будувати європейську країну.

Геннадій Балашов зазначив, що нинішній владі цікаві реформи.

"Вони будують, відповідно до свого розуміння, європейську країну. Можна сказати, що це покоління дітей. Дітей 90-тих. Ось, ми в 90-ті стартували в бізнесі, а це йде покоління за нами. Воно вимітає політиків нашого віку, тих, хто народився з 1960 по 1970-ті роки. Це молоде покоління, але вони діти. Вони намагаються протистояти своїм батькам. "Ми не хочемо жити як ви. Постійно гребти гроші, олігархат. Знищуємо це все. Ми хочемо по-європейськи жити. Ми хочемо бути європейцями, їздити по європейських дорогах". І народ це вітає", - сказав Балашов.

За його словами, проблема полягає в тому, що будуючи європейську державу - її будують для європейців.

"Тому що українець не розбагатіє. І у нас надія на наступне покоління, яке захоче іншу Україну. Не зовсім європейську, а більш вільну. Піти ще далі, ніж Європа. Тому що це єдиний шлях, щоб озолотити націю в одне покоління", - додав підприємець.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, підвищення субсидій та пільгові тарифи стали на паузу - в Раді заявили про "розбор польотів" з керівництвом Кабміну.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Кухта пояснив, чому МВФ сказав Україні підвищити тарифи.