Події пандемії закономірно змістили фокус уваги споживачів в бік технологій очищення повітря. Піклуючись про своє здоров'я, люди по-новому поглянули на прилади кондиціонування, як додаткове джерело безпеки вдома і в громадських приміщеннях. Проаналізувавши зростаючий попит на засоби для очищення, іонізатори та зволожувачі повітря, компанія LG пішла далі і розробила унікальний портативний очисник повітря, який став ефективною заміною гігієнічної маски, який завжди можна взяти з собою. Ергономічний, ефективний і комфортний очисник повітря індивідуального використання LG Puricare™ не тільки полегшує дихання, а й забезпечує щоденний захист від бактерій та алергенів.

Нова маска LG, фото: LG
Нова маска LG, фото: LG

Персональний очисник повітря LG Puricare™ вперше був представлений на виставці IFA2020, отримавши визнання експертів галузі та заслужений інтерес профільних журналістів. Сьогодні інноваційний девайс став доступний і жителям України.

Новий LG Puricare™ виступає технологічною альтернативою звичайній гігієнічній масці. Прилад індивідуального використання дозволяє легко дихати чистим повітрям в умовах міського смогу, а також допомагає алергікам комфортно перенести період цвітіння деяких рослин.

Нова маска LG, фото: LG
Нова маска LG, фото: LG

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Персональний захист для кожного користувача LG Puricare™ забезпечений двома фільтрам H13 HEPA, які використовуються в продуктах LG для очищення приміщень. Внутрішнє тестування LG показало, що такі фільтри видаляють до 99% бактерій та аллергенів1.

Ефективно очищуючи повітря, LG Puricare™ не утруднює дихання. Використання подвійних вентиляторів та запатентованого датчика дихання дозволяє легко продувати повітря крізь фільтри при кожному вдиху і видиху користувача. У режимі реального часу датчик автоматично визначає цикл і обсяг дихання, регулюючи роботу тришвидкісних вентиляторів. Щоразу швидкість їх обертання збільшується для комфортного вдиху, і зменшується для зниження опору при видиху. Таким чином, LG Puricare™ забезпечить легкість дихання, незалежно від інтенсивності ходьби.

Нова маска LG, фото: LG
Нова маска LG, фото: LG

Живлення вентиляторів відбувається від вбудованого літій-полімерного акумулятора, потужності якого вистачає на 4–8 годин, в залежності від інтенсивності використання. При цьому достатньо всього 2 годин, щоб повністю зарядити розряджену батарею.

LG Puricare™ має ергономічну форму, завдяки чому щільно прилягає до обличчя і не допускає витоку повітря. Усередині інноваційної маски знаходиться силіконовий ущільнювач, виконаний з такого ж безпечного матеріалу, який використовується для кисневих респіраторів у клініках. Він не викликає подразнення, алергії і може бути використаний протягом тривалого часу. М'яка силіконова подушка повністю повторює контури обличчя, не пропускаючи повітря в області носа та підборіддя. Додаткову фіксацію забезпечують рухливі петлі, завушні ремінці та подовжувач ремінців, який перерозподіляє вагу приладу. Завдяки продуманій конструкції та комплекту знімних елементів LG Puricare™ комфортно носити й легко дезінфікувати.

Забезпечити гігієнічність LG Puricare™ дозволяє спеціальний кейс UVnano. Він не тільки видаляє до 99% бактерій1 за 30 хвилин і виконує функцію зарядки, але й підтримує технологію LG ThinQ. З її допомогою можна відстежувати історію користування, статус очищення і термін служби фільтра.

Нова маска LG, фото: LG
Нова маска LG, фото: LG

Очисник повітря індивідуального використання LG Puricare™ доповнив широку лінійку приладів LG, що застосовуються для очищення повітря в побутових та комерційних приміщеннях. Новий унікальний виріб покликаний підвищити безпеку всіх, хто піклується про своє здоров'я, і ​​забезпечити комфорт людям, що страждають на алергію.

1 Ефективність видалення бактерій 99,0% / Ефективність видалення бактерій очисником 93,5% (протестовані на бактеріях: S. epidermidis (KCCM 40416/ATCC 12228)).

Ультра-фіолетове випромінювання кейсу UVnano може не покривати деяку частину поверхні очисника повітря. Ефективність очищення може змінюватись в залежності від частоти використання та стану ультра-фіолетових діодів.

Видалення алергенів пилку очисником до 99,1% (пилок Humulus japonicas).

Робочі характеристики були перевірені за допомогою внутрішнього тестування, проведеного під наглядом TUV Rheinland Korea (дата: 11 травня 2020 р.).