Психолог та ветеран Олександр Алієв в ефірі "Романенко Бесіди" з Юрієм Романенком заявив, що багато ветеранів після участі в бойових діях повернулися в суспільство, але є і професійні ветерани.

"З приводу ветеранів, багато людей повернулися нормально в суспільство. Більшість. Я спілкуюся з хлопцем, він говорить: "Я вже забув, що я там їздив служити. Сім'я, робота, своє життя". Але є люди, які стали професійними ветеранами. Вони ветеранять, ходять в формі. Вони вже обростають цими медалями, грамотами. Це такі ветерани, яким кожна місцева влада на кожні свята дарує якийсь значок або грамоту", - сказав Олександр Алієв.

Він зазначив, що це не приносить шкоди, і якщо десь нагороджують місцевих ветеранів - то це добре.

"Відбору то не було в 2014 році. Йшли люди різні. Йшли люди і з проблемами, і абсолютно здорові, нормальні. Коли вони повернулися, з якими проблемами пішли - з тими і повернулися. Дещо могло ще додатися. Ті, хто не зміг інтегруватися, їх знає кожне управління праці та соцзахисту", - додав ветеран.

Як повідомляв Знай.ua, харків'янка образила героїв ВСУ, довелося вибачатися на всю Україну: "Лежать в затінку".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Михайло Майман - злодій, який прикривається службою в зоні АТО.