Футуролог Олексій Толкачов в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" заявив, що президент України Володимир Зеленський міг би завести у Верховну Раду і коня, але якщо він втратить посаду, то партія "Слуга народу" розвалиться.

"Треба розуміти, Зеленський - це медійне обличчя, яке створило міф, він створив мрію. Проголосували за цю мрію, і ця мрія виявилася настільки сильною і могутньою, що вона підтягла за собою всю країну. Тобто, навіть якби він коня завів в парламент - кінь теж би став депутатом. На жаль, це призвело до девальвації самого статусу народного депутата, до десакралізації парламенту, влади, президента", - сказав Олексій Толкачов.

Він зазначив, що людям стало зрозуміло, що депутатом може стати будь-яка людина, навіть без досвіду. При цьому, якщо Володимир Зеленський перестане бути гарантом - партія розвалиться.

"Партія розвалиться. Але, можливо, частину її забере з собою Разумков. На даний момент немає тієї фігури, яка була б медійною, розумною, тямущою і мала б бачення майбутнього, щоб запропонувати суспільству замінити Зеленського", - додав Толкачов.

Як повідомляв Знай.ua, в Україні оновили президентські рейтинги, на якій позиції Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще