Глава ГО «Захист і допомога», голова партії «Сила нації» Андрій Пелюховський поміркував над тим, як вчинить з українськими олігархами на посаді президента. Про це він розповів у своїй програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським».

Політик зазначає, що передусім у його президентські плани входить знищення корупції та олігархату. «Будуть дуже жорстокі правила. Приблизно так: хочеш бути міністром – йди міністром, але відповідати буде вся сім'я, в тому числі і діти», - попереджає він.

Також Пелюховський вважає, що потрібно націоналізувати всі нелегально приватизовані підприємства, забрати їх в олігархів і повернути народу. «І хочу, щоб було чесне акціонування. Щоб робочі цього підприємства були акціонерами цього підприємства. Контрольний пакет, звичайно ж, повинен бути у держави», - міркує експерт.

У такому разі, впевнений він, у десяток разів, а то і більше зросте фонд заробітної плати цих підприємств. Також Пелюховський вважає, що державі давно пора займатися власним виробництвом і йти зі своєю продукцією на міжнародний ринок.

Принагідно політик ділиться і в принципі своїми цілями та життєвою позицією. Він розповідає про те, що є українцем у 30 поколінні, походить зі знатного роду, а також що ніколи не бував за кордоном, любить свою державу та її народ і бажає їм лише добра. «Я хочу врятувати Україну, правда. І що б не відбувалося в Україні, я ніколи не покину територію України. Тому що мені нікуди їхати, я не знаю, куди їхати», - стверджує Пелюховський.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Політик також зазначає, що в принципі негативно налаштований до влади. «Ви вже себе показали. Зараз повинні прийти молоді політики, але не молоді люди», - міркує він. Пелюховський додає, що має на увазі насправді досвідчених людей, але тих, які ще не були в політиці, які готові розвивати країну. Він зазначає, що сьогодні лише самі українці можуть собі допомогти.

Нагадуємо, Пелюховський розповів, як влада ставиться до українського народу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Пелюховський пояснив, чому в Україні немає демократії.