Голова політичної партії “Рідна Україна” Микола Томенко в ефірі програми "Що далі" з Русланом Бізяєвим на каналі "Знай24" розповів, які дві помилки допустили урядовці.

“Сьогодні урядовці — це взагалі космонавти… У всьому світі ви не можете стати, будучи дрібним менеджером якогось олігарха, ви не можете стати міністром. В наших умовах можете. А в нормальній країні ви не можете. Тому, люди взагалі не розуміють, вони живуть в іншій країні. Вони в космосі живуть”, - сказав Микола Томенко.

Він зазначив, що для урядовців незрозуміло, як професор київського університету може отримувати зарплату у розмірі 12-15 тис. грн.

“Вони втратили систему управлінську. Тому що сьогодні, от запитайте у міністра будь-якого, запросіть: вони не знають, хто на рівні областей займається цим. На рівні департаментів, на рівні управлінь. Тобто, може якусь селекційну нараду прем’єр проведе в онлайні. Вони в регіони не їздять. Вони з живими людьми не зустрічаються… От вони дві помилки допустили”, - додав Томенко.

За його словами, урядовці і самі відірвались від народу, і чиновників місцевих відпустили, через що виник подвійний конфлікт.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Омелян розповів про системні проблеми взаємодії уряду та парламенту.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Уманський заявив, що якби податківці зламали цинічну схему “скруток” ПДВ, бюджет отримував би щороку 10 мільярдів гривень.