Архітектор і художник Олексій Степанов у програмі “Особистість” з Сергієм Дойком розповів, як він працював над оформленням Паризького Діснейленду.

Олексій Степанов зазначив, що оформлювати Діснейленд — це була його мрія, яку він здійснив на початку 2000-них.

“Дісней — це вже ціла імперія. І вони дуже великі. До речі, ми зовсім недавно знову отримали запрошення працювати з ними, робити цю казку, “Снігова королева” (новий тематичний парк, - ред.). Ми почали перемовини вести. Я знову згадав все, що я відчував раніше. Воно трішки таке, занадто. Воно гарне, дійсно, на кожній посаді люди дуже серйозні. Але й забагато людей”, - сказав Степанов.

За його словами, через це реалізувати своє бачення складно, бо ситуація тисне.

“От, ми працювали у Парижі, робили якийсь об’єкт, треба було дуже швидко зробити багато роботи, то ми наймали людей, кожен день когось. Так, за три тижні у нас було 70 осіб, я приблизно кажу. А потім треба здуватися. Бо нема роботи… Під час коронавірусу ми якраз пропрацювали в Парижі більший час. Тому що тут взагалі нічого не було”, - додав Олексій Степанов.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Садовий побудує Діснейленд для маленьких львів'ян.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Марцінків мріє створити "Діснейленд" посеред Франківська.