Екс-президент Петро Порошенко веде розкішний спосіб життя, незважаючи на підозри у співпраці з кумом Путіна - Віктором Медведчуком. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Директор Інституту соціально-політичного проєктування "Діалог" Андрій Миселюк.

“Петро Порошенко – офіційний мільярдер і може дозволити собі не тільки Туреччину, але й Мальдіви. Але зараз важливо те, що інформація і фото з його турецького відпочинку з’явилися на фоні скандалу із оприлюдненими «плівками Бігуса». Де йдеться про живе зацікавлення президента Порошенко у підготовці та реалізації «барижних» (якщо використовувати дефініції Міхо Саакашвілі) схем торгівлі нафтопродуктами з Росії та вугіллям з ОРДЛО. Причому за посередництва кума Путіна Віктора Медведчука. Гучні звинувачення оприлюднені, розслідуються, до постановки крапок у цій справі дуже далеко”, - пише він.

За словами Миселюка, цінники за тур в готель, в якому зупинився екс-президент (Maxx Royal Belek Golf Spa), у українських операторів стартують від 213 тисяч гривень на двох.

“І якраз в цьому місяці СБУ допитувала Порошенко як свідка у справі про державну зраду Медведчука та його соратника Тараса Козака… Просто якась погана карма з відпочинками Порошенка виходить – то не в тих місцях, то не в той час. Гірше ніж зараз було б лише, якщо б Порошенко «засвітився» на елітному відпочинку під час попереднього руйнівного удару по іміджу «лицаря-патріоту без страху та докору» - скандалу з «Укроборонпромом» імені його довіреної особи Гладковського…”, - резюмував політичний експерт.