Чи варто українцям перейняти досвід інших країн у сфері благодійності? Про цей досвід у програмі «БДСМ» з Олексієм Толкачовим розповідає урбаніст, громадський діяч і письменник Дмитро Данченко.

«Іспанія – не найбагатша країна, але там навіть у невеликій компанії або банку є свій благодійний проєкт. Хтось підтримує художників, хтось інвалідів. У суспільстві є розуміння, що якщо тобі пощастило, то потрібно поділитися з тими, кому пощастило менше. Але щоб воно з'явилося, треба усвідомити: матеріальні блага не падають з неба. Чому немає кейса успішного українського бізнесу за кордоном? Тому що у нас думають: якщо ти створив якусь послугу чи якийсь продукт, то це вже гарантує тобі успіх. Насправді історія успіхів – це не про продукти та не про послуги, а про те, яким чином будуть задоволені потреби людини», - вважає гість програми.

За його словами, для успіху потрібно ставити в центр людину і її потреби.

«Наші підприємці, на жаль, цього не бачать. Справа не в речах, які ти пропонуєш людям, а в потребах – матеріальних або духовних – які вони задовольняють. У клієнтах потрібно роздувати іскорку, а не просто пропонувати їм гарні речі», - говорить Дмитро Данченко.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, зірки українського шоу-бізнесу взяли участь у благодійному марафоні заради порятунку шестимісячної дівчинки.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також шляхом благодійності в Україні вдалося врятувати чотирьох левів