Про смислове навантаження інтерв'ю Путіна NBC і заморозку допомоги США Україні розповів політолог Руслан Бізяєв журналістці Любові Завальнюк в студії Руслана Бізяєва на проєкті «Розвилка» на YouTube.

«Інтерв'ю Путіна NBC було підготовчим перед зустріччю з Байденом, в якому американський журналіст по максимуму сконцентрував всі основні фобії, які турбували американське суспільство. Адже перед цією зустріччю була створена певна аура», - розповів він.

Бізяєв вважає, що це інтерв'ю повинно було трохи цю ауру загасити, наскільки це вийшло – питання, тому що місцями діалог нагадував глухого зі сліпим.

«Для адміністрації Байдена, на відміну від адміністрації Обами, геополітична вага України знизилася, але в американському істеблішменті досі домінує точка зору, що Україна – це улюблена дочка США. Звідси я сумніваюся, що будуть якісь продажі, обміни, перепродажі та здачі», - сказав він.

Бізяєв вважає, що якщо Путін і Байден виконають те, про що вони домовилися в непублічній сфері, то дуже багато питань в нашій країні будуть вирішуватися набагато спокійніше і з меншим протистоянням.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Тому що для Байдена, як і для Путіна, ключове питання – це Європа, а вже в контексті Європи – це Україна, але ніяк не навпаки», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, що головний ворог Західного світу - це сучасний Китай

Також раніше Бізяєв розповідав, що Німеччина віддала Франції політичну пальму першості в ЄС

https://youtu.be/y-ElXmUWTP8