У чому секрет справжнього щастя? Про це у програмі «Романенко. Бесіди» розповідає автор книг і громадський діяч Маргарита Січкар.

«Щастя полягає в тому, щоб віддавати, а віддавати завжди є що. Якщо у тебе є знання, поділися цими знаннями, поділися особистим досвідом. Наприклад, якщо людина перенесла онкологічне захворювання і видужала, вона може розповісти світу про те, як це сталося. Це буде цікаво, принаймні, тим людям, які самі отримали цей діагноз, і тепер думають, що їхнє життя закінчилося. Тому якщо людина має досвід перемоги над раком, вона просто зобов'язана поділитися ним з іншими. Можна зробити так, як я – адже я, ресторатор, пішла в інститут до майбутніх рестораторів і стала безкоштовно ділитися своїм досвідом. Я написала книжку про свій ресторанний досвід. Той, у кого багато грошей, може поділитися ресурсами, але при цьому рахуватися зі своїми внутрішніми потребами – наприклад, давати гроші на розв'язання якоїсь проблеми, яка близька йому самому», - каже гостя програми.

Наприклад, за її словами, можна, дізнавшись про чиюсь важку хворобу, поговорити з лікарем, дізнатися, яке лікування потрібно – і оплатити його.

«Якщо просто давати комусь гроші, цим не принесеш користі ні йому, ні собі», - вважає Маргарита Січкар.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, вона розповіла про те, чого чекає від президентства Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Січкар заявила, що з часом ворог може стати другом - і навпаки.