У програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» громадський діяч, лідер партії «Сила нації» Андрій Пелюховський розповів про безкарність чиновників при владі і про закон, який, на його думку, може врятувати ситуацію.

«У нас все відбувається від політичної приналежності. Тобто історія незалежної України показує те, що приходять люди до влади і вони дивляться, а рейтинги падають. Другий шанс зайти у владу вже по політичній приналежності, наступні вибори через 5 років. І кожен починає не розвивати Україну, а грабувати її з урахуванням того, що він вже не повернеться», - каже Пелюховський.

Він називає таких політиків тимчасовими правителями. При цьому, Пелюховський вважає, що багато в країні зміниться тоді, коли на ключові підприємства почнуть призначати справжніх фахівців і професіоналів, а не людей за політичною приналежністю.

«Людина фахівець, вона знає, що робить – вона повинен йти у владу. У нас немає відповідальності за беззаконня чиновників», - каже ведучий.

На його думку, Україні потрібен закон, згідно з яким не тільки міністр або інший державний службовець буде нести відповідальність за свою діяльність, а й вся його родина, включаючи дітей. Тоді, упевнений Пелюховський, чиновники замисляться. Зараз же, зазначає він, чиновники вважають, що те, що вони вкрадуть, залишиться їх дітям.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

«Вся сім'я повинна поставити підписи. І ти будеш думати не тільки за свою кишеню, а й за дітей, які теж повинні відповідати. На жаль, це жорстко, цинічно, але це правильно. Тільки жорстка диктатура зараз врятує нашу країну», - заявив Пелюховський.

Як повідомляв Знай.ua, Томенко розповів, як ВР буде голосувати за закон про олігархів.

Раніше Пелюховський заявив, що багато політиків розкололи українське суспільство з метою боротьби за владу.