Політтехнологи роблять свою роботу, приводячи до влади різних політиків. Про це розповів віце-президент Асоціації політичних психологів Віктор Рибаченко ведучому Сергію Дойку в програмі «Особистість» на YouTube.

«Коли йде виборча компанія, кандидати платять політтехнологам дуже добре, а потім вже як домовишся, наскільки ти йому будеш потрібним. А за потрібного політтехнолога платять більше, ніж загальносередні зарплати. Політтехнологи роблять свою роботу, у них є кандидат X і треба його провести», - розповів він.

Рибаченко сказав, що у декого виникає питання, як так можна, бо цей X погана людина. Відповідь є, тому що хороших людей в політиці можна перерахувати по пальцях, вважає він, але таких людей він знає і цінує, тому що мав щастя з ними працювати, а всі інші це люди з питаннями.

«Хороший політик - це порядна, патріотична людина і це дуже важливо, бо політик може бути порядною людиною, але розцінювати Україну як готель, в якому він живе, й місце, де він заробляє. Це свого роду цинізм, і серед наших можновладців та бізнесменів багато циніків», - розповів він.

Рибаченко резюмував, що такі люди «пасуться» в Україні, поки їм дозволяють це робити, й заробляють хороші гроші, а потім сідають на чартер і відлітають в свої маєтки за кордон до родини, яка там живе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадуємо, Politeka повідомляла зі слів Катамадзе, у чому недоліки Податкового кодексу.

Також раніше Тимошенко розповідав про виплати, які отримують студенти Національної музичної академії.