Політик Микола Томенко у своєму блозі розповів про перспективи розвитку економіки. За його словами, влада не бореться з корупцією, а ще й бере кредити, щоб вкладати їх в ОВДП, а це не буде розвивати економіку.

«Як тільки у нас погіршується економічна ситуація, так нас РНБО знову страхує якимись рішеннями. Була істерія, коли ми раділи, що покарають тих, хто продовжив Харківські угоди. Ну, покарали. Тепер подивіться по списку корупціонерів митників – уже всі на роботі. З піару на боротьбі з корупцією треба перейти на системну боротьбу з корупцією», - зазначив Томенко.

За словами політика, влада лише робить вигляд, що бореться з корупцією, а насправді, за його словами, лише звертає на себе увагу і піариться. На думку Томенка, треба переходити на справжню боротьбу з корупцією.

«Це виглядає як відвернення уваги від проблем. А проблема є дуже серйозна – в Україні відсутня економіка, а енергетика є заручником. Грошей нема: кожен місяць ми стаємо перед фактом, що грошей ні на зарплату ні на пенсії нема. Вже сьогодні делікатно міністр фінансів обмовився, що нема чим платити та в нас немає грошей», - підкреслив Томенко.

Політик зазначив, що відомі політики вкладають у ОВДП великі суми грошей, навіть серйозніше, за його словами, ніж нам дає МВФ. За словами Томенка, ОВДП це «супердепозити» під гарантією держави і українського народу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«У мене питання – а як економіка буде працювати? Ви ж набралися кредитів…», - підкреслив Томенко.

Нагадаємо, на Знай.ua Микола Томенко у День пам'яті жертв Другої світової розкрив невідомі сторінки історії.

Раніше Знай.ua публікував думку Томенка про кадрову політику влади: Ви займаєтесь десакралізацією Української держави.