У відвертому інтерв'ю Наташі Влащенко колишня дівчина епатажного репера розповіла про причини гучного розриву з ним

На YouTube-каналі «ВластьvsВлащенко» вийшло ексклюзивне інтерв'ю популярної блогерки Лілії Багірової, де вона зізналася, що... не відчувала до свого зоряного бойфренду почуттів як до чоловіка – «швидше, сестринсько-материнські». Kyivstoner двічі пропонував Лілі вийти за нього, і двічі вона погодилася, проте весілля так і не відбулося. На питання, чи відрізняється екранний образ артиста від нього справжнього, дівчина відповіла: «Зі мною він був зовсім інший. Ласкаве кошеня і страшний звір. Якщо щось не по його, це може погано закінчитися…».

Якось Багірова записала на диктофон їхню із Kyivstoner бурхливу сімейну сварку – і надіслала запис його матері. Чим обернулося це для дівчини, як почувалась вона в момент розставання з людиною, з якою прожила і разом працювала два роки, чому геймерство для Kyivstoner важливіше за родину, як пара ділила майно, хто з них двох кому зраджував і що відчула Ліля Багірова, дізнавшись про те, що нова пасія Kyivstoner – вагітна?

Крім резонансних деталей особистого життя, Багірова торкнулася важливих аспектів політичного життя України, назвавши себе опозиціонеркою до 90% партії «Слуги народу» і зізнавшись, що вона «їх на дух не виносить». Що викликало таку неприязнь до правлячої партії, чи дійсно 23-річна дівчина є радницею київського мера Віталія Кличка, як оцінює вона президента Зеленського та його оточення, чому вважає, що «в політику потрібно приходити вже ситим» і хто зараз вкладає гроші в Лілю та її проекти?

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще