Кому цьогоріч випаде перемога на чемпіонаті Європи з футболу? На це питання відповів астролог Влад Росс у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24».

Гість програми пояснює, що для таких прогнозів потрібно, по суті, переглянути натальну карту кожного гравця, а їх доволі важко знайти. Тому Росс вирішив зупинитися в цьому питанні саме на тренерах команд. Як він каже, шанси перемогти у чемпіонаті Європи з футболу є у тренера збірної Бельгії та Італії. «Я думаю, Бельгія, Італія, на третє місце Франція. На жаль, Португалії взагалі не світить нічого. Кріштіану Роналду пролетить повз», - припускає астролог.

Також експерт підкреслює, що тренер збірної України Андрій Шевченко має гарну удачу. «Не дивлячись на те, що дуже безвольна абсолютно гра, дві поразки на цьому Євро, але однак — якимось чином нам пощастило», - коментує він. Росс зазначає, що австрійці звинувачують Україну у здачі матчу, але шанси все одно не погані. «Невеликі шанси, але гороскоп Шевченка все-таки показує, що є шанс», - підкреслює гість програми.

Він стверджує, що Україна цілком могла би стати й чемпіоном Європи, але пізніше. Як пояснює астролог, для таких прогнозів потрібно відміряти цикли. У приклад він наводить фінал чемпіонату Євро 1988 року, коли від Радянського Союзу грали Лобановський і Київське Динамо, Україна вийшла у фінал із Голландією. Росс зазначає, що з цього моменту потрібно відрахувати 60 років і можна розраховувати на такий же успіх. «Десь у 2048 році, приблизно, у нас будуть дуже хороші шанси в цей час. Це буде програватися якийсь такий цикл Юпітера», - каже астролог.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадуємо, незабаром визначиться останній учасник майбутніх чвертьфіналів Євро-2020.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Україна вперше в історії пройшла в плей-офф чемпіонату Європи з футболу.