Націоналісти влаштували акцію протесту біля будівлі Верховної Ради. Вони виступають проти дій глави РНБО Олексія Данилова, повідомляє Кореспондент з посиланням на Pavlovsky News у четвер, 1 липня.

"Протестувальники вважають, що Данилов симулює судове переслідування Віктора Медведчука, який зараз перебуває під домашнім арештом. Націоналісти впевнені, що Медведчук продовжує користуватися своїми активами і вести "антиукраїнську діяльність". Вони вимагають відправити лідера ОПЗЖ за грати", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що завтра протестувальники планують прийти з протестом під Генпрокуратуру. Також націоналісти виступили проти відкриття ринку землі без референдуму.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще