Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони, генерал-майор Сергій Кривонос прокоментував ситуацію з підборами у учасниць військового параду.

"Мені щиро шкода дівчат. Навіщо їх так калічити. Ходити на підборах стройовим кроком неможливо. Можливо, тільки толку немає. Починаючи від підняття ноги, а не дай ог одна спіткнеться, одна падає — падають всі. Я не кажу ще про наслідки парадів — опущення нирок, майбутні проблеми з меніском, а за рахунок підбора — хребтом і тазом", - сказав Сергій Кривонос.

Він зазначив, що потрібно провести медогляд чоловіків з президентського полку після 2-3 парадів, а не тільки дівчат, які марширують на підборах.

"Плюс звичайно є — кожна схудне мінімум на 4-6 кг. Ну і важливий інформаційний аспект: жінки, дівчатка, дівчата на цій війні. Від медиків, снайперів, командирів підрозділів. Воюють вони не на підборах, не в спідницях і не тільки в штабах. Реально в боях, крові і бруді... Парад святкування 30-річчя дня Незалежності в країні, в якій війна йде 8-й рік — це повинно бути професійно і підготовлено ідеально", - додав Кривонос.

За його словами, такі паради повинні демонструвати міць і силу, а не красу, тому не потрібно калічити дівчат, а потрібно видати їм відповідну форму.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Фізику не обдуриш. Методику не обдуриш — порушена методика підготовки навчання руху стройовим кроком. У книжках прописані підготовчі етапи — методика стройової підготовки полковника Апакідзе в українській редакції. Аналізуючи побачене — її немає!", - підкреслив Сергій Кривонос.

Як повідомляв Знай.ua, Олена Кондратюк "розбомбила" Міноборони за підбори на параді: за "лютий треш" — розслідування і повстання українців.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що красуня-захисниця України Оля назвала головне — чому не можна здаватися: втратила ногу, але не дух.