21 червня у приватній клініці Лапіно помер український громадянин і російський олігарх Олег Бурлаков. З достовірних джерел виданню Фокус стало відомо, що він був щеплений російською вакциною, якою - не повідомляється, і після цього захворів на нову коронавірусну інфекцію.

Тіло зникло з моргу в невідомому напрямку. Правоохоронні органи ситуацію не коментують.

За інформацією наших джерел, Бурлаков в останній час проживав із Софією Шевцовою, у них залишилася малолітня донька.

Бурлаков закінчив Київське вище військове авіаційне інженерне училище. Служив офіцером у Харкові, де у 90-ті роки почав займатися бізнесом. Його статки у 2021 році, за версією російського Forbes, оцінюються в розмірі $650 млн.

Свій капітал Бурлаков отримав від продажу акцій «Новоросцементу» та «Бурнефтегазу». У Стройлесбанку йому належали 75% акцій.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Олігарх був також власником лакофарбової фабрики Terpentin і інвестиційно-будівельної компанії «Імпульс».

Бурлакова називали одним з найбільш утаємничених учасників російського списку Forbes.

Останні згадки Бурлакова пов'язані зі 106-метровою парусної яхтою Black Pearl, що йому належала. Ця яхта працює на альтернативних джерелах енергії.