Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони, генерал-майор Сергій Кривонос на своїй сторінці у Facebook привітав Краматорськ із Днем звільнення міста.

“Сьогодні День звільнення Краматорська!.. З 5 липня 2014 року, місто Краматорськ зажило мирним життям — українського вільного міста. Ще будуть роботи по розмінуванню і відновленню нормальної життєдіяльності (це все було далі). Як сказала одна сива бабуся 5 липня 2014: “Наші прийшли! Буде мир, і буде хліб”, - сказав Сергій Кривонос.

Він зазначив, що з того часу діти, народжені того року, вже встигли підрости і скоро підуть чи вже пішли до школи.

“Нічого тоді так не радувало, як наближення гуркоту гармат, канонада. Все ближче і гучніше. Зараз хтось скаже, що це не нормально. Але скаже той, хто не був на цій війні. Ніч з 4 на 5 липня, була, мабуть, однією з найдовших в житті захисників Краматорського аеродрому. Та й ранок 5 липня, і весь день був дуже довгий та багатий на злість, зраду і радість. Питання виходу колони Гіркіна — це не тема посту, і історію вже не повернути назад, але якби вдарила наша авіація та артилерія по цих покидьках, то можливо вже давно була б наша перемога і мир”, - додав Кривонос.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Генерал-майор привітав Краматорськ з Днем визволення і подякував усім воїнам, які обороняли аеродром.

Як повідомляв Знай.ua, воїн ЗСУ докопався до правди до 8-ї річниці трагедії Іл-76 під Луганськом: "Приголомшило всіх нас".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Микола Томенко заявив, що владні патріоти міряються флагштоками за наші гроші.