Яка доля чекає український народ в найближчому майбутньому? Про це у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розповідає політичний астролог Поліна Павлова.

«Кінець серпня і початок вересня 2021 року – це для України точка дна. Після цього ми почнемо потихеньку спливати. Якісь підстави для оптимізму з'являться через рік, але потім знадобляться років п'ять, щоб встановилися нові порядки. Однак у 2022 і 2023 роках буде вже принципово інший настрій. Що стосується Донбасу, то його не можна розглядати як сферичного коня у вакуумі, він є елементом різних взаємин. Певні зміни будуть і в Росії, і в розставленні сил з цього боку. Це позначиться і на Донбасі. Крім того, будуть змінюватися відносини між європейською частиною Росії, Білоруссю та Україною», - вважає астролог.

За її словами, в цій сфері слід очікувати змін на краще.

«Зараз здається, що це неможливо. Але згадайте час після Другої Світової війни. Чи можна було уявити, що євреї з усього світу будуть з'їжджатися до Німеччини, де їх недавно знищували? Однак це відбувається. Час йде, і все змінюється. Зараз говорять про забір, яким оточать ОРДЛО, але, швидше за все, цього не буде. Швидше за все, відбудеться перестановка сил, і виникне якась нова форма для Донбасу. Я поки не можу описати її, але це точно не буде реалізацією Мінських угод – вони можуть спрацювати тільки частково», - каже Поліна Павлова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона передбачила прихід до влади в Україні в найближчі роки жінки.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог Влад Росс прогнозує переміщення центру слов'янської історії в Київ.