Олександр Попов, 5-й голова Київської міської державної адміністрації, депутат Київської міськради у програмі Сергія Дойка «Особистість» розповів про те, чому восьмий рік поспіль ходить до суду.

«Я сім років періодично ходив і продовжую ходити в суди. Справа перебуває і слухається в суді. Але, оскільки вона спочатку була політичною, тому, на мою думку, так довго і слухається. Та відбулися деякі події. Змінився склад суду (з об'єктивних причин) і все почалося спочатку. У цьому місяці було два нових засідання, все стартує з «нуля». Думаю, попереду у мене дуже довга перспектива ходіння по судах. Але я себе впевнено відчуваю з тієї причини, що я не порушував закон і впевнений, що доведу свою невинність саме в суді. У всякому разі, я до цього прагну», - говорить він.

«У мене, до речі, були варіанти захиститися так званим законом про амністію, але я цього не став робити. Тому що якби я був винен – він мені потрібен, цей захист. А якщо я не винен – то навіщо ж мені вдаватися до такого роду захисту?», - підкреслює ексчиновник.

Ведучий поцікавився, чи порушував коли-небудь в своєму житті Олександр Попов закон?

«Хіба що Адміністративний кодекс, тому що за кермом їжджу часто. Іноді приходять «листи щастя», десь швидкість перевищив», - зізнається Попов.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Будівництво комплексу на Шулявці може викликати скандал - ЗМІ.

Також Знай.ua повідомляв, що На охорону власної будівлі на Хрещатику Київрада витратить 9 млн.