Що буде цієї осені відбуватися в українській політиці взагалі та у Верховній Раді зокрема? Свій прогноз у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» дає народний депутат від партії «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко.

«У найближчі перевибори Верховної Ради я не вірю. Очевидно, що сьогодні ніякі вибори не дозволять Зеленському створити монобільшість. А навіщо президенту від неї відмовлятися? Тому я не бачу ніякого сенсу в позачергових виборах. Що стосується президентських перевиборів, то про них ходить багато розмов. Всі опитування показують, що якби вибори були завтра, то переміг би Зеленський - звичайно, у два тури та не з таким великим відривом, але він би переобрався. Але, по-перше, це крок досить радикальний, а по-друге, опитування показують такі цифри сьогодні – а за час виборчої кампанії багато що може змінитися. Що буде через три місяці – цього насправді не знає ніхто», - говорить політик.

Крім того, за його словами, залишається проблема спікера Дмитра Разумкова, який на час відставки Зеленського за посадою стає виконувачем обов'язків президента.

«Зеленський давно вже не відносить Разумкова до своєї команди. Між ними пробігла чорна кішка. Виходячи з усього цього, особисто я не вірю в сценарій дострокових президентських перевиборів. Але він активно обговорюється, правда, на рівні пліток і чуток», - зазначає Олексій Гончаренко.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, блогер Михайло Чаплига заявляв, що нинішній владі вигідні дострокові перевибори.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політичного експерта Тетяни Лупової, деякі сили в Офісі президента підштовхують Зеленського до дострокових виборів.