В рамках співпраці з Одеським державним екологічним університетом Держекоінспекція залучатиме науковців до нормативно-правової роботи, а також посилюватиме кадровий склад за рахунок випускників та практикантів.

«Сьогодні під час наради за участі міністра освіти і науки Сергія Шкарлета та голови Одеської ОДА Сергія Гриневецького разом з ректором Одеського державного екологічного університету Сергієм Степаненком підписали Меморандум про співробітництво ДЕІ та університету.

Це один з найпотужніших навчальних закладів у сфері екології, зокрема, водних біоресурсів та аквакультури. Вже понад 80 років у стінах університету здійснюється активна наукова діяльність, а наразі заклад співпрацює з понад 90 міжнародними науковими та освітніми установами», - розповів Андрій Мальований.

За його словами, завдяки співпраці з навчальним закладом Держекоінспекція зможе:

Посилювати кадровий склад молодими спеціалістами, які матимуть змогу проходити практику в інспекції з можливим подальшим працевлаштуванням;

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Залучати науковців університету до оновлення нормативно-правових актів, в тому числі, методик щодо розрахунку збитків;

Проводити спільні наукові та освітні заходи для дослідження екологічних проблем.