З яким персонажем себе асоціює телеведучий Ілля Ноябрьов? Про це він сам розповідає в програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина».

«Бувають часи улюблені і не улюблені. Для мене улюблена пора – «галантний вік». Мені шкода, що зараз вже останні його залишки йдуть в минуле. А персонаж, який мені найближче – це, напевно, Мюнхгаузен. Ми погано знаємо його біографію, але ж це був бойовий офіцер, кавалергард. Всі його фантастичні розповіді – це ж про війну, про його військові подвиги. Це Геракл свого часу, хоча, звичайно, щось він прибріхував. Втім, сам я, на жаль, не служив в армії за станом здоров'я – тринадцять місяців пролежав у лікарні. У 17 років я займався футболом і отримав важку травму – від удару м'яча у мене було зміщення легені», - розповідає телеведучий.

За його словами, спочатку він, як і навколишні, не сприйняв цю історію серйозно, адже легені не відчувають болю.

«Все посміялися, але в лікарню я все ж ліг – передбачалося, що на шість днів, і я все думав, як же я витримаю такий термін. А в підсумку все це тривало тринадцять місяців. Це була не армія, а, скоріше, війна – якщо рахувати, скільки людей за цей час померли у мене на очах. Та й самому довелося дуже багато чого пережити, якщо згадати, наприклад, як мені проколювали очеревину, щоб підкачувати повітря в легені, - каже Ілля Ноябрьов.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше телеведучий Григорій Решетник розповів про подробиці свого сімейного життя.

Також Знай.ua повідомив, що телеведуча Леся Никитюк попросила українців перерахувати їх улюблені книги.