Чим зараз займається в Україні колишній депутат і лідер руху «Уряд молоді» Максат Кунакунов? Про це він розповідає в програмі «On target з капітаном Гарі Табах».

«У мене тут є друзі, і мені цікаво бачити, як розвивається Україна. Я хочу великих змін в ній, а для цього мені потрібно вивчати різні країни. Завдяки цьому я бачу, як можна розв'язати тутешні проблеми. В Україні багато говорять про боротьбу з корупцією, але насправді борються не з нею, а тільки з її наслідками. Причину залишають незайманою. А світ змінюється, всюди приходить цифровізація, де можна вести все відкрито. Її вводять в Естонії та в Сінгапурі, а в багатьох інших країнах - не хочуть, тому що відкритість невигідна для можновладців», - каже гість програми.

Також він розповів про те, що, на його думку, слід змінити в його рідному Киргизстані.

«Киргизстаном тридцять років управляли люди, які не прагнули до блага для країни. Всі угоди, і внутрішні, і міжнародні, укладені з великими помилками. Саме вони сьогодні не дають країні розвиватися. Угода з «Газпромом» - це тільки один приклад, а є і безліч інших. В державі потрібно відновити конституційну законність і правопорядок», - вважає Максат Кунакунов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв про перспективи, які відкриває перехід на електронні лікарняні листи.

Також, як повідомляє Знай.ua, Іван Гелюх розповів про те, як йде і буде йти цифрова трансформація українських міст.