Політолог Тарас Загородній у своєму блозі розповів, чи піде Зеленський на дострокові вибори. На думку експерта, нинішня влада готується до дострокових виборів.

«Не зважаючи на всі розмови про те, що вони не готуються до виборів – швидше за все, вони до них готуються. Можливо до дострокових президентських. Були пасажі до можливих конкурентів. Знову згаданий Петро Порошенко: звичайно, шанси у нього є вийти в другий тур, але вони не такі високі, тому що у нього є антирейтинг», - зазначив Загородній.

За словами експерта, якщо Порошенко піде на вибори, то відбере у Зеленського голоси патріотичного електорату, що може перешкодити чинному президенту вийти в другий тур виборів.

«Вони в будь-якому випадку розглядають сценарій дострокових виборів і тому вони нервують, тому що розуміють, що народу давати вони нічого не збираються, а тарифи зростають і землю зараз роздерибанять», - підкреслив політолог.

На думку експерта, ОП хвилюється, бо вони усвідомлюють, що ситуація в країні погіршується і народу це не подобається. За словами Загороднього, тому вони розраховують на дострокові вибори.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів про операцію із затримання ПВК «Вагнер».

Також Знай.ua публікував думку Загороднього, що корупція в Україні вигідна Заходу.