Голова комітету з питань ЖКГ Олег Попенко в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, наскільки підвищаться тарифи на тепло в українських містах.

Олег Попенко зазначив, що теплокомуненерго оголосили про підвищення цін на тепло, і не тільки жителі Києва стануть більше платити за опалення.

"Це буде стосуватися всіх, хто проживає в містах і користується послугами “Теплокомуненерго". На сьогодні вже оголосили про підвищення тарифів і прийняли відповідне рішення на місцевій раді Чернівці. У них тариф виріс на 75%. Київ оголосив 30-40%. Також є інформація у мене про те, як підвищаться тарифи в інших містах. Наприклад, Одеса 56%... Також Тернопіль планує збільшення тарифів на 70%", - сказав Попенко.

За його словами, в Старокостянтинові, що на Хмельниччині, тарифи виростуть на 63%.

"Кременчук, Полтавська область, зростання тарифів на 53%. Полтава — зростання тарифів на тепло на 36%", - додав Олег Попенко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Він зазначив, що цю зиму українці переживуть, але не всі.

Як повідомляв Знай.ua, комунальні тарифи в Україні зроблять божевільний стрибок: до 4000 за тепло.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що є міфом і правдою про комунальні борги: нарахування пені, позбавлення субсидії і виселення з квартири.