Політичний експерт Андрій Бодров в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, що перешкоджає зустрічі президента України Володимира Зеленського і президента США Джо Байдена.

"Мабуть, у нього немає мотивів. Хоча хто сказав, що не хоче? Можливо, він і хоче, просто не виходить. Обставини не пускають. Можливо, поки повинні скластися зірки, пазли. Якісь зустрічі, особливо з Меркель. За великим рахунком — все ж рухається в цьому напрямку, як нам каже Офіс президента", - сказав Бодров.

Він зазначив, що зустріч Джо Байдена і Володимира Зеленського можуть з Білого Дому перенести в поля, наприклад, на Генасамблею ООН.

"Швидше за все, так і станеться... З одного боку — Зеленському потрібно, щоб його таки прийняли. Щоб його нібито вислухали. Щоб він міг тут, всередині, відзвітувати. Про те, що ось бачите — я рукопотиснутий", - додав Бодров.

За його словами, Україна і США мають різний політичний калібр, але при цьому, Україна поводиться нешанобливо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Дуже тягне сказати по-нашому, по-луганськи — “борзота”. Коли ми борзіємо — це ж абсолютно зрозуміло, що ми дуже щиро сподіваємося, що там цього не побачать. Що це побачать тут, що ось такі ми сильні... Найголовніша конструкція, яка начебто оберталася, що Зеленський повинен зустрітися, і настояти на тому, що Америка повинна нам забезпечити, навіть не дати, не вимовити, а забезпечити гарантії нашого подальшого транзитного статусу", - сказав експерт.

Він зазначив, що, судячи з динаміки — буде в черговий раз висловлено занепокоєння, а дій не буде.

Бодров зазначив, що Джо Байден не уникає зустрічі через ситуацію з Бурісмою, і справа не в токсичності.

"У будь-якому випадку, про візит було заявлено. Про те, що є такі наміри, і вони існують, вони будуть реалізовані, говорила американська сторона. А це означає, що цієї токсичності не бояться. Чи готові на ці зустрічі. Але на цій зустрічі потрібно буде щось сказати", - підкреслив Андрій Бодров.

Як повідомляв Знай.ua, візит Володимира Зеленського в США в липні під загрозою зриву: "Крайнє невдоволення".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що експерт розповів, що необхідно для зустрічі Зеленського з Байденом.