У новій програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» громадський діяч Андрій Пелюховський заявив, що за всі ухвалені закони, які завдали шкоди Україні і громадянам, депутати всіх скликань повинні жорстко відповісти.

«Я не розумію, чому в Україні досі немає відповідальності за ті проголосовані закони, які завдали збитків державі? Ті, хто за них голосував, повинні нести відповідальність. Триста депутатів проголосували і, якщо ухвалення закону спричинило заподіяння шкоди українському народові, депутати повинні відповідати і відповідати жорстко», - підкреслив він.

Пелюховський сказав, що він дуже хоче, щоб нарешті за всі часи незалежності України чиновники відповіли за все свавілля в країні, за «договорняки», які відбуваються у парламенті, адже, за його словами, ні для кого не секрет як купуються голоси депутатів парламенту, коли домовляються голосувати за особисті бізнес-інтереси один одного.

«Я приїжджав кілька разів у парламент і зустрічався з деякими депутатами в кулуарах. Мені це нагадало ринок, яким ходять бариги і у відкриту домовляються за свої інтереси. Але мене турбує інше, вже два роки монобільшості і що зроблено з обіцяного? Миру немає, безробіття збільшується, залишки підприємств розпродаються, по землі вдарили», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Кочеткова, що нам нав'язують разові вибори в неправильних умовах.

Також раніше для Знай.ua Томенко стверджував, що під куполом засідає "Верховна Рада народних брехунів і циніків" України".