Український астролог Влад Росс у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чи буде в Україні черговий Майдан.

«Якщо комуналка збільшиться на 60-70%, як багато хто обіцяє – а, швидше за все, так і буде... То я думаю, що може очікуватися в цей раз не тільки ідейний Майдан якийсь, а нарешті перший тарифний», - каже астролог.

Також Росс прокоментував інформацію деяких ЗМІ про те, що цей тарифний Майдан підніме п'ятий президент України, лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко. На його думку, для організації Майдану багато політиків об'єднаються, як було в 2014 році.

«Тут же може об'єднуватися і Петро Порошенко, по якому, власне кажучи, вже зірки настільки схиляють до того, що рано чи пізно він може втекти до Марбельї (Іспанія, - ред.), що шиють на нього справу... І Венедіктова нікуди не йде... Якщо дадуть їй команду «фас» – вона його тут же схопить за одне місце, власне кажучи», - стверджує експерт.

Він підкреслив, що саме Ірина Венедіктова «може засадити Порошенка дуже глибоко», якщо їй буде дана така команда.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Тому поки залишається прокурором Венедіктова, то в принципі буде себе дуже погано почувати Петро Порошенко з цього приводу. Йому треба щось робити і скидати нинішню владу. А вона все-таки, я думаю, поки буде і далі продовжувати займати прокурорське крісло», - резюмував Росс.

Як повідомляв Знай.uа, політичний астролог розповіла про зміни, які відбудуться в українському політикумі.

Також Знай.uа писав, що астролог Влад Росс передбачив, чи залишиться Володимир Зеленський на другий термін президентства.