Міський голова Кам'янського Дніпропетровської області Андрій Білоусов перерізав стрічку на відкритті світлофора, поставленого без дозвільних документів і проведення тендерних торгів. Про це повідомляє Telegram-канал «Царьки».

«3 червня 2021 року між Департаментом житлово-комунального господарства і будівництва Кам'янської міської ради та ТОВ «СНАБЕЛЕКТРО» був підписаний Договір №2139-21 на виконання проєктно-кошторисної документації по об'єкту: «Будівництво світлофорного об'єкту за адресою: м Кам'янське, Єлизаветівське шосе». У договорі зазначено, що виготовлення проєктно-кошторисної документації має бути закінчено до 18 червня 2021 року, а будівельна експертиза має відбутися до 30 червня 2021 року», - інформує канал.

Однак вже 10 червня, без проходження процедур і тендерів, мер Кам'янського Білоусов урочисто відкрив світлофорний комплекс.

«Мало того, що він встановлений без виготовленого і затвердженого проєкту, без проходження державної будівельної експертизи, без укладення договору на проведення робіт з підрядником і, взагалі, без проведення передбаченого законом тендеру, так мер до нього ще й стрічку перерізав», - коментує канал .

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На думку журналістів, даний факт є свідченням корупції.

«Чекаємо від Білоусова урочисте відкриття громадського туалету і зупинки громадського транспорту», ​​- додають вони.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли про корупційні схеми в Кам'янській міській раді, створені навколо інфраструктурних проєктів. Компанії, пов'язані з мером Андрієм Білоусовим та його партією «Бджола», отримували підряди на установку світлофорів, ремонт доріг та обслуговування боргів місцевих тепломереж.