Майстер перукарського мистецтва В'ячеслав Дюденко у програмі Сергія Дойка «Особистість» розповів, чим сьогодні чоловіки можуть справити враження, і що таке успіх.

«Мені здається, що дефіцит – це коли є відповідність чоловіка тому, що він з себе намалював в інтернеті. Він себе представив певним героєм, а потім на перевірку виявляється, що не завжди це відповідає дійсності. Якщо чоловік відповідає - значить, на сьогоднішній день це дуже багато», - каже він.

Успіх, на його думку, неможливий без боротьби та війни з суспільством.

«Так, особистість повинна себе відвойовувати у суспільства. Відвойовувати від певних стереотипів, відвойовувати від традицій. Тоді суспільство розуміє, що ти сильний, і дає тобі можливість самореалізуватися. Якщо людина реалізує все, про що вона мріяла, так, спотикаєшся, набиваєш собі шишки, ніс розбивши. Але якщо ти самореалізуєшься - ти завжди хочеш не хочеш, а вирулюєш у будь-яких штормах. І завжди можна знайти порозуміння з самим собою», - зазначає Дюденко.

У той же час майстер вважає, що принцип природності підійде далеко не кожному.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

«Ми кожен вибираємо для себе певну модель поведінки. Мені здається, багато за природністю можуть ховати якесь там боягузтво і, можливо, свій невисокий матеріальний рівень. Я ніколи себе не вважав бізнесменом, тому що головна мета завжди була - самореалізуватись як творча особистість. Гроші – це одна зі складових успіху. Безумовно, це потрібно. Я завжди кажу, що не в грошах щастя, але і не в їх відсутності. А у мене це навіть третій пункт, а не перший. Спочатку – свобода і незалежність. На першому місці моральна незалежність, на другому фізична, а на третьому – матеріальна», - підсумовує він.

Знай.ua повідомляв, що Наташа Корольова з Тарзаном показали, що таке "бомж-стайл": "Краще б мішки з целофану наділи".

Також Знай.ua повідомляв, що Дідусь-хіпстер завдяки танцям знайшов рецепт вічної молодості: навіть 30-річні позаздрять.