Історія з поїздкою Милованова із підбитим оком до США оголила ще одну проблему кадрової політики нашої держави. Йдеться не лише про фейсбук-зізнання одного із головних «рехформаторів»[ команди Зеленського щодо брехні митникам США.

Мова про інше. Екс-міністр, очільник конкурсної комісії з обрання директора Бюро економічної безпеки, яка контролюватиме доброчесність сплати податків громадянами України… є платником податків та вкладів до пенсійного фонду дружніх Сполучених Штатів Америки?!

Тут приходить на пам‘ять ще один екс-Міністр об‘єднаного гуманітарного відомства Бородянський, який задекларував майже 5 мільйонів євро у швейцарському банку чи екс в.о. Міністра Супрун, яка задекларувала свій пенсійний рахунок в США на суму 555 663 доларів.

І число колишніх та нинішніх високопосадовців, які керують українським народом та водночас фінансують американський, швейцарський, німецький…та інші братні народи, незліченне!

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Отож, переконаний, що на законодавчому рівні повинна бути заборонена можливість обіймати посади урядовців в Україні громадянам і платникам податків інших держав!