Народний артист України, гуморист, лауреат премії Аркадія Райкіна Володимир Мойсеєнко розповів у програмі «Снігова Лавина» Сніжани Єгорової про своїх дорослих дітей і поділився найпотаємнішим про відносини з ними.

На запитання ведучої, чи заміжня його дочка, Володимир Мойсеєнко відповів: «Ні. Лізі 29 років, але я не пристаю до неї з питаннями. В особисте життя я не лізу», - розповів він.

«Вона говорить: «Ось так і буває, спочатку ти жартуєш з чоловіка, а потім тобі раз - і 30 років!». Гострий розум, дівчинка начитана, тепер на її біду, виходить. Вона все шукає. Вона вчилася тут, потім навчалася в Америці, потім два роки працювала там, потім повернулася, попрацювала тут, знову повернулася. Вона так. Вона закінчила кінорежисуру», - розповідає народний артист.

Він зізнався, що його дочка прекрасно розуміє, що світ далекий від досконалості.

«Коли вона вчилася в Америці, тоді твіти з соцмереж не були такі розвинені, і вона написала таку фразу: «Люди, я вас вітаю! Я вас не люблю». Ось такі у неї були жарти. Вона прекрасно розуміє, що світ не ідеальний, і не ходить в рожевих окулярах. Вона абсолютно реальна людина, але весела, розумна, тямуща», - зазначає люблячий батько.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Синові Володимира Мойсеєнка в серпні виповниться 18 років, і він теж пішов по стопах батька.

«Скажімо так, він зараз навчанням захоплений, закінчив перший курс Київського національного університету культури на акторському факультеті. Я максимум красномовства вжив, щоб мої діти не йшли в цю історію. Я робив все для того, щоб відмовити. «Хочу!» і все», - з гіркотою констатує Мойсеєнко.

Знай.ua писав, що Зірку "Дизель Шоу" Сергія Писаренка тролять діти, а він і радий: "Жодних обмежень".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дизель-шоу виправдалися за жарти про расизм і премії "Оскар": "Не знаю, як пояснити синові".