Чаус це джокер або якір для Офісу Президента? На цю тему розмірковує доктор політичних наук Сергій Телешун у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24».

«Я не назвав би джокером. Тому що сьогодні це така українська гра відома, олімпійський вид спорту граблі... Хочете, називайте його якір. Це питання поставити пану Чаусу... Уявіть, він зараз не зрозуміє – чи то він джокер, чи то він якір, чи то він непотрібний баласт», - каже експерт.

На його думку, сьогодні багато хто хотів би «випадкової» смерті Чауса.

«З історії України я можу назвати сотні прізвищ людей з прекрасним здоров'ям, у яких між Сицилією на яхті серце раптом зупинилося, інші раптом стрілялися по 2-3 рази... Зрозуміло, що СБУ і інші відомства повинні охороняти. До слова, перевертні в погонах, пам'ятаєте? Які повинні були давати свідчення, вони готові, і раптом з ними щось траплялося те чи інше, що викликало питання», - нагадує Телешун.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Він стверджує, що Чаус повинен залишитися живим заради державних інтересів.

«Якщо насправді глобальні судові рішення такі глобальні... То у Чауса є перспектива не просто жити, а дати свідчення. І навіть пішовши на угоду зі слідством, він має право взагалі не отримувати термін. Але тим не менш він повинен бути, скажімо так, сильно говірливим. А ось що він знає?», - резюмував доктор політичних наук.

Як повідомляв Знай.uа, скандальний екссуддя Микола Чаус знайшовся у вінницькому селі.

Також Знай.uа писав, що в СБУ офіційно відмовилися від «викрадення» екссудді Миколи Чауса, який переховувався в селі.