Ми йдемо на коду, ми йдемо на фінал, ми йдемо в ендшпіль. Так аналітик, політтехнолог, іміджмейкер, ексзаступник керівника пресслужби Президента України Олександр Кочетков охарактеризував поточний момент у програмі Євгена Рибчинського «Ще не вмерла».

«Закінчується певний цикл, який починається зі здобуття незалежності, коли здавалося, що все буде саме. От держава запрацює, заживе! Тільки позбавились імперського впливу і далі – само, само, само, і ми вже найкращі у світі! Тільки треба мову, вишиванку, герб намалювати – і все буде гаразд! Виявилось, не зовсім так», - каже він.

Зараз цей етап підходить до кінця.

«Ми, врешті-решт, розуміємо, що пошук людей, які за нас все зроблять, треба скінчати. Вони будуть симпатичними, будуть розповідати, але нічого не будуть робити. Ми вже пересвідчились, що вони приємні, навіть ідейні, але не вміють робить професійно справу. Вони доводять Україну до зубожіння.

Зараз, я сподіваюся, у нас вже буде новий етап, коли ми повернулися до професійної сторони будь-якої справи», - визнає Кочетков.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нинішня ситуація, як ніколи, потребує професіоналів.

«Можна на комп'ютері підтягнути, коли співачка або співак не потрапляє в ноти, але змусити співати, як всі люди, неможливо. А нам зараз потрібні люди рівня Паваротті, або, в перекладі на політичну мову, Лі Куан Ю. Дуже жорсткий, дуже розумний, дуже послідовний», - повідомляє Кочетков.

Знай.ua повідомляв, Як Україна втратила Київський мотоциклетний завод: дорога до деіндустріалізації.

Також Знай.ua повідомляв, що Фаріон розклала по поличках Закон про українську мову: як діє документ у школах та розмовній мові.