Наскільки ймовірні найближчим часом дострокові парламентські перевибори? Ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політичний консультант Микола Спірідонов.

«Навіть якщо дострокових виборів до Верховної Ради не буде, то добре, що ми про них говоримо. У всякому разі, добре для мене як професіонала. У 2014-2019 роках нас, політичних консультантів, багато в чому годували розмови про дострокові вибори. Тоді всі партії починали прогрівати мотори та готуватися. А якщо серйозно, то я сумніваюся, що найближчим часом будуть вибори, тому що «Слуги народу» розуміють: їх новий результат буде далекий від колишнього. І не тільки вони це розуміють», - вважає гість програми.

На його думку, цей склад Верховної Ради ще зможе протягнути до кінця свого законного терміну.

«Вибори можливі тільки в тому випадку, якщо вже зовсім не винесе душа поета. Тоді глава держави може підписати відповідний указ, а причину для нього знайти можна. Але якщо президент буде спиратися на логіку, йому доведеться працювати з чинним складом парламенту», - каже Микола Спірідонов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політик Борислав Береза ​​закликав до дострокових виборів Верховної Ради, оскільки її нинішній склад, на його думку, дискредитував себе.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков допускає цієї осені проведення дострокових парламентських виборів, але не президентських.