В ефірі програми «Юристи відповідають» на каналі «А як насправді?» імміграційна юристка компанії ReLocate Юлія Голіневич розповіла про головну проблему українців при плануванні еміграції в США, Канаду та інші західні країни.

«Проблеми однакові незалежно від того, яку країну ви вибираєте. І якщо взяти глобальну проблему - наш народ звик до того, що все можна купити або можна зробити якийсь документ, який вони потім зможуть використовувати для імміграції. Це не зовсім так, тому що все-таки США і Канада - це ті країни, які проти обману, проти якихось фальшивих документів і імміграцію як таку не можна купити», - розповіла Голіневич.

За словами юристки, необхідно завжди відповідально підходити до вибору країни і вибору процесу імміграції, ніколи не підробляти документи і не обманювати посольства. Вона зазначила, що на практиці навіть якщо людина вже пройшла процес імміграції, отримала ВНЖ або навіть громадянство, в майбутньому обман може зіграти з нею злий жарт.

«Якщо в майбутньому коли-небудь у вашому кейсі виявиться, що ви отримали громадянство обманом - вас позбавляють громадянства, ви платите шалені штрафи, можете потрапити в тюрму, і вас і вашу родину депортують без можливості повернутися коли-небудь туди», - запевняє Голіневич.

Вона додала, що ця інформація залишиться в базі тієї країни, звідки людину депортували, а також дуже часто вона передається і в інші країни, щоб вони були попереджені, що ця людина спробувала обманом отримати якусь можливість. Юристка підкреслила, що це в майбутньому може зіпсувати імміграцію в принципі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що Друзенко назвав головне протиріччя української ідеології.

Як повідомляв Знай.ua, юристка розповіла, що за авто преміум-класу потрібно платити раз на рік 25 тис. грн.