Обшуки та затримання семи ветеранів полку «Азов», здійснені Службою безпеки України 5 серпня у Харкові, є політичним переслідуванням, за яким стоїть Офіс президента Володимира Зеленського - так вважають представники «Національного Корпусу» під час прес-конференції, що проходила сьогодні, 10 серпня, в прес-центрі «УНІАН».

«Я впевнений, що це лише початок їх комплексних заходів, і також я на 100% впевнений, що це напади не виключно на представників «Національного Корпусу» та Азовського руху, а всього-на-всього з нас почали. Але такий самий план в них, безумовно, є і на всіх інших представників проукраїнської спільноти», - сказав Жорін.

«Нам відомо на сьогоднішній день, що десь восени вже готується зустріч Зеленського та Путіна, під час якої готується повне руйнування будь-якої суб’єктності нас як держави та руйнування гідності в нас, як держави», - сказав керівник штабу «Нацкорпусу».

За словами адвоката потерпілих Євгена Самойлова, сьогодні у матеріалах справи відсутні будь-які докази вини арештованих «азовців». Вся вилучена зброя є зареєстрованою, а щодо вилучених грошей у слідства немає доказів їхнього незаконного походження, що підтвердили самі співробітники СБУ. Окрім того, підслідність справи змінили незаконно, передавши її СБУ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як заявили в «Нацкорпусі», СБУ намагається через ЗМІ маніпулювати суспільною думкою, спеціально демонізуючи репутацію затриманих ветеранів та «Національного Корпусу» загалом.