Спортивний коментатор Валентин Щербачов в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, що на Олімпіаду потрібно їхати тільки з метою перемогти.

Експерт розповів, з яким настроєм спортсмени повинні їхати для участі в Олімпіаді.

"Якщо людина віддається повністю спорту, якщо вона працює на межових навантаженнях, то вона має право їхати. Немає сенсу їхати на будь-які змагання, якщо ти не думаєш про перемогу. Так, є люди більш титуловані, більш досвідчені. Але потрібно завжди прагнути перемогти", - сказав Валентин Щербачов.

Він зазначив, що якщо людина їде без мети перемогти, аби виступити як-небудь — це говорить про те, що у неї немає характеру.

"Краще не їхати на змагання і чесно про це говорити. Але з 153 спортсменів, які виступали, не вірю, що у когось були такі прагматичні думки, що "А так, я займу там 8 місце", - додав Щербачов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

За його словами, ті люди, які зайняли 5-8 місця на Олімпіаді — мають хорошу перспективу виграти призові місця на Олімпіаді в Парижі, яка буде через 3 роки.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що призер Олімпіади зі Львова Станіслав Горуна жорстко відповів на критику Магучіх за фото з росіянкою: "Відчепіться від спортсменів".