Автор телеграм-каналу "Чорний лицар" прогнозує, що у компанії Державна продовольчо-зернова корпорація, яка належить Сергію Власенку, скоро виникнуть проблеми.

Невідомий автор вважає, що причина цього в тому, що Юлія Тимошенко і голоси її партії перестала цікавити Офіс Президента.

"Юлія Тимошенко, мабуть, перестала цікавити Офіс Президента, який загодував монобільшість зарплатами від 20 тис дол на місяць (і вище), і не потребує додаткових голосів. Новий міністр МВС Монастирський спільно з ГПУ санкціонував підозри керівництву Державної продовольчо-зернової корпорації, яка зараз управляється представником Батьківщини Андрієм Власенком", – пишуть у телеграм-каналі.

Також автори каналу вважають, що компанія Андрія Власенка може перейти в державну власність.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ця атака виходить з ОП і спрямована на повернення контролю над ДПЗКУ, яка розпоряджається залишками $1.5 млрд китайського кредиту", – резюмують автори каналу.