У новій програмі «KARABAS.Live» українська співачка Анна Добриднєва розповіла про свій творчий шлях у музиці.

«У мене мама музикант, вона досі виховує колосально крутих імпровізаторів і піаністів, тому все формується з дитинства. І ця творча лавина потім обов'язково котитися в правильному напрямку. Я обожнюю музику, але розповідь про становлення мене як музичної особистості може зайняти дуже багато часу. Якщо говорити коротко, то музикою я займалася з дитинства і іншого шляху я взагалі для себе не бачила», - підкреслила вона.

Добриднєва розповіла, що закінчила музичну школу, потім музичне училище, вона була учасницею величезної кількості різних рок-гуртів і брала участь в різних рок-фестивалях. Тому на самому початку свого шляху вона захоплювалася жанром метал, але музику слухала різну, підтвердила вона, і все, що входило в поняття класний рок і приємний метал, вона слухала завжди.

«З дитинства я уявляла себе на сцені і іншого шляху не бачила і не хотіла. Тому максимально займалася музикою і реально це любила. Я змогла вступити на бюджет до педагогічного університету Драгоманова на факультет музична педагогіка і художня культура. У Драгоманова я вступила за співбесідою після музичного училища, яке закінчила з червоним дипломом. Тому для дуету «Пара нормальних» я пройшла свій перший і єдиний в житті кастинг з легкістю і без будь-яких амбіцій», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua розлучена Slavia дісталася до великої сцени: "націлилася" на успіх Дзідзьо.

Також Знай.ua писав, що Іван Дорн засвітив красуню-дружину і змусив фанаток ридати від заздрості: "Моя однокласниця".