“Національний Корпус” організовує акцію протесту проти спроб влади розпочати новий етап перемовин щодо ОРДЛО та Криму, а також проти політичних репресій відносно проукраїнського середовища. Про це повідомляє прес-служба партії.

“Порядок денний нового політичного сезону восени почнеться з питання Донбасу та Криму: від України вимагають імплементацію формули Штайнмаєра та подачі води до окупованого Криму.”, - йдеться у повідомленні.

“Нацкорпус” пов’язує плани влади з хвилею репресій, що торкнулися представників Азовського руху.

“Репресії проти Азовського руху – це лише початок. Такий план влада має на всю проукраїнську опозицію”, - наголошують організатори акції.

Запланована акція відбудеться цієї суботи, 14-го серпня, о 13.00 під стінами Офісу Президента.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомлялося раніше, 5-го серпня СБУ у Харкові арештували сімох ветеранів полку “Азов”. “Національний корпус” спростовує всі звинувачення проти затриманих та заявляє президента винним у політичних переслідуваннях.