Політолог Олександр Курбан в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, чому західні партнери і США вважають за краще контактувати не з першими особами в Україні.

Олександр Курбан розповів, хто може бути посередником між Україною і США.

"На даний момент таким ось посередником обраний наш міністр закордонних справ. З ним ведуть, в основному, розмови. Тому що він не такий токсичний, як всі інші. І знову ж таки, давайте не забувати, він вільно володіє англійською мовою. А це досить важливо... Наші західні союзники, і перш за все американці, вони вважають за краще працювати не з першими особами держави", - сказав Курбан.

Він зазначив, що західні партнери вважають за краще зустрічатися з керівниками міністерств і чиновниками середньої ланки.

"Це чому досі Зеленський ще не зустрівся з Байденом, чому йде затримка у всіх цих процесах — тому що Захід не бачить, з ким зараз можна говорити в Україні про серйозні речі", - додав політолог.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Решмеділова заявила, що Байден явно не має наміру пірнати у вир українських проблем.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Чаплига розповів, з якою метою Меркель їде в Україну.