Національний Корпус провів біля Офісу президента акцію протесту проти капітуляційної політики діючої влади та політичних репресій. Організаторам акції вдалося зібрати більше 4 тис учасників.

На початку акції поліція намагалася чинити перешкоди колоні націоналістів, яка рухалася з боку Майдану Незалежності, однак після штовханини дозволила учасники таки провели мітинг.

“Це прапор, який десять хвилин тому люди, які носять на кашкетах “тризуби”, топтали ногами, він все ще жовто-блакитний, він все ще наш національний прапор, за який помирали не тільки попередні покоління, але й наші друзі, близькі, товариші, брати, а у когось і батьки. І цей прапор в центрі Києва біля Офісу президента топтали ногами силовики Зеленського. Це все, що треба знати про цей режим”, - сказав лідер Національного Корпусу Андрій Білецький під час свого виступу.

Учасники акції звинувачують ОП і особисто Володимира Зеленського у підготовці до капітуляції у перемовинах щодо долі окупованих регіонів ОРДЛО та Криму.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

“Вони вимагають формули Штайнмаєра, вони вимагають виборів у «ДНР» і визнання фактичного визнання терористів владою на цій території. Росіяни вимагають дати воду у Крим і це треба зробити швидко”, - заявив Білецький.

Після закінчення мітингу біля ОП колона рушила до Маріїнського парку, де відбувся мітинг під будинком, в якому живе Зеленський. Повідомляється, що в ході протистоянь з поліцією під Офісом президента постраждали кілька учасників акції.