Гостем студії став відомий український бізнесмен, генеральний директор міжнародної компанії Opti Global – Петро Петрович Ковтун.

Оpti - це Mobility service company, що пропонує суспільству новий підхід до перевезень. Бренд з 16-річною історією є лідером галузі, сервіс якого покриває 36 міст країни.

Петро Ковтун, генеральний директор Opti Global
Петро Ковтун, генеральний директор Opti Global

Сьогодні Оpti Global є міжнародною компанією і успішно представлена в Польщі та Литві. Щодня послугами компанії користуються десятки тисяч клієнтів, яким доступні вісім видів пасажирських і вантажних перевезень, послуги доставки і навіть можливість бронювання та оплати квитків на залізничний, автобусний і авіаційний транспорт.

Ковтун Петро Петрович успішно масштабував бренд Оpti і розвиває нові напрямки бізнесу. З 2017 року на ринку працює туристична компанія Opti Tour, а зовсім недавно на ринок вийшла структура Opti Safe, яка надає Охоронні послуги для приватних і корпоративних клієнтів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Петро Ковтун, генеральний директор Opti Global
Петро Ковтун, генеральний директор Opti Global

"Експертна думка" – власний формат вітчизняної мережі радіостанції КраЇна FM. Концепція програми-проста і весела. Так, гостями студії стають власники бізнесу, топ-менеджери та експерти з різних сфер життя. В ході інтерв'ю у форматі бліцу учасники програми в доступній формі говорять про свій бізнес, діляться особистими рецептами успіху і звичайно ж, — добре проводять час.

Таксі "Опті 579": Петро Ковтун відповідає на наболілі питання від пасажирів

Петро Ковтун-власник і генеральний директор найбільшої сервісу на замовлення авто та інших транспортних послуг в Україні, так що рідко знаходить час на спілкування з пресою. Шансом дізнатися правду про те, як дійсно йдуть справи у сфері перевезень, скористався ведучий Країни FM Павло Ковчег.

Головне питання, яке цікавить кожного клієнта таксі у великих і не дуже містах, звичайно ж стосується тарифів. А точніше, їх різкого зростання в "годину пік" або під час розгулу стихії (дощу, снігу і т.д).

Петро Ковтун, генеральний директор Opti Global
Петро Ковтун, генеральний директор Opti Global

Ось як неприємне для багатьох клієнтів таксі явище пояснює бізнесмен, агрегатор якого охоплює тисячі авто по всій країні: "Це пояснюється попитом і пропозицією. В окремі періоди часу попит на таксі виростає в рази, але кількість водіїв в тій чи іншій службі таксі — обмежена, що за законами економіки призводить до зростання цін на послуги. У таких випадках, клієнтам потрібно стимулювати водіїв, гратися з тарифами і підвищувати ціну".

Крім того, Павло Ковчег не упустив іншу актуальну тему: дешевше користуватися таксі або своє авто? – "Дешевше викликати таксі, ніж утримувати свій автомобіль. Це вже точно прораховано, тому і тренд йде такий, що все більше людей користуються таксі", – заявив в інтерв'ю Ковтун Петро.

Крім того, ведучий і бізнесмен торкнулися й інші актуальні теми: побудова великого бізнесу в сучасній Україні, робота в конкурентному середовищі і плани з розвитку бренду. Деталі вже доступні в повному відео.